Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tilbered sushi-risene efter anvisning på pakken.
  • 2 Læg en tangplade på rullemåtten med den glatte side nedad.
  • 3 Fordel ½ cm tykt lag ris på midten af tangen, så risen i alt fylder halvdelen af tangpladen.
  • 4 Smør lidt wasabipasta i hele risens bredde.
  • 5 Læg 1 agurke-bjælke, 1 avocadobåd og dampet laks ved siden af hinanden oven på wasabien.
  • 6 Rul tang og ris om fyldet.
  • 7 Tag den sammenrullede måtte mellem hænderne, og pres rullen let.
  • 8 Tag sushirullen ud af måtten, og skær den i 2 cm tykke skiver.
  • {{recipeDoneText}} Nem sushi

Tip

I modsætning til andre fisk til sushi-brug, behøver rå laks ikke at have været frosset ned ved minus 20 grader i mindst 24 timer.

Opskriften er udviklet af