Japansk marineret kålrabi
Kålrabi har en smuk farve og en herlig smag, som kun bliver herligere af, at den får lidt medspil fra urter, dressing, god olie, lidt surt og lidt salt.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt letsaltet vand over at koge til kålerabi - i en stor gryde.
  • 2 Vælt hvidløg, ingefær, chili, citronskal, sar og salt i det kogende vand.
  • 3 Rør miso med citronsaft og honning i en skål.
  • 4 Skær skrællen af kålerabi. Og skær den ud i sjove trekantede chunks på ca 3 x 3 centimeter. Dump disse i gryden med kogende vand i ca. 10 minutter eller til kålrabien er mør, men med bid i midten.
  • 5 Skær porretoppe og skyl grundigt. Dump dem ned i gryden efter 8 minutters kogetid.
  • 6 Rist sesamfrøene på tør pande til de er lune og lugter godt.
  • 7 Grib hulske og tag kålerabi og urter op. Hold varme i fx. Serveringsfadet.
  • 8 Kom nudler i det stadig kogende vand og kog efter nudelartens anvisninger.
  • 9 Slå vandet af nudlerne. Husk vand fra nudler til dressingen. Vend nudler, kålrabi og porre med misodressing.
  • 10 Server med et drys ristede sesamfrø.
  • {{recipeDoneText}} Japansk marineret kålrabi

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier