Slagskibs-sushi

Opskriften giver 20 stk. færdige sushi.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Klip hvert stykke tang i 5 brede bånd.
  • 2 Skær laksen i tynde strimler
  • 3 Tryk risene sammen i hånden til 20 små boller. Skyl hånden i koldt vand mellem hver bolle, så risene ikke hænger fast i fingrene.
  • 4 Rul et tangbånd om hver risbolle. Brug et enkelt kogt riskorn til at 'lime' båndet sammen.
  • 5 Fyld laksestrimler, rogn og fjordrejer i den skål tangbåndet danner på hver sushi. Drys evt. med fintsnittet forårsløg.
  • {{recipeDoneText}} Slagskibs-sushi

Tip

Når du anvender rå fisk til sushi, skal fisken have været frosset ned ved minus 20 grader i mindst 24 timer.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier