Denne opskrift har lavt sukker- og fedtindhold. Læs mere om bagning med lavt sukker- og fedt indhold på www.diabetes.dk.

Sådan gør du

  • 1 Det syrnede mælkeprodukt stilles til afdrypning i et kaffefilter i ca. tre timer i køleskab.
  • 2 Fersknerne skoldes, og skindet flås af. Fersknerne moses med en gaffel eller pureres med en stavblender.
  • 3 Hindbærrene moses med en gaffel – gem nogle bær til pynt. Hvis bærrene er udenlandske, anbefales det at give dem et opkog og lade dem afkøle, inden desserten laves.
  • 4 Sødemiddel og vanilje blandes med frugten. Det afdryppede syrnede mælkeprodukt vendes i. Æggehviden piskes stiv og vendes forsigtigt i til sidst.
  • 5

    Servering

    Peach melba dessert serveres kold og pyntes med citronmelisse og hindbær. Desserten kan anrettes i portionsglas.
  • {{recipeDoneText}} Peach melba dessert

Tip

Frosne hindbær kan anvendes.
 

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier