Lammekølle med brun sovs opskrifter
Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost
1 t, 15 min.
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner
2 t, 10 min.
Flødeis med brunet smør og valnødder
Nøddecupcakes med nougatcreme
Cremet pasta med krabbe
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Frozen Irish Coffee med flødetop (4 ”kopper”)
6 t
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.
Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian
Asparges i flødesauce med kylling.
Cremet korn med urter og bacon
Hamburgerryg med grønt og sennepsflødesauce
Flæskesteg med brunede kartofler
Mulligatawny – karrysuppe med kylling, svampe og ris
1 t, 10 min.
Lammekølle med flødekartofler
2 t
Champignon a la creme
20 min.
Asiatisk carpaccio
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Ravioli med brunet smør, kapers og blomkål
Chokoladekage med karamel og bacon
45 min.
Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør