Chokoladekage med karamel og bacon

Stonemuse
Vidste I godt, at bacon, karamel og chokolade passer virkelig godt sammen? Man skulle ikke tro det, men ved første bid, bliver man overbevist.

Sådan gør du

  • 1 Kom bacon og farin i en pose og bland det rundt. Put det på en bageplade og bag i ovnen ved 180 grader i 15 min. Køl bacon af og bryd i store stykker. 
  • 2 Smelt margarinen og lad den afkøle. Tilsæt derefter sukker og æg til den afkølede margarine. Massen piskes godt sammen.
  • 3 Tilsæt nu kakao. Herefter tilsættes mel, mælk, bagepulver og natron. Pisk dejen grundigt. 
  • 4 Hæld dejen i en bradepande og bag den ved 200 grader i ca. 30 minutter. Top kagen med bacon og karamel.
  • {{recipeDoneText}} Chokoladekage med karamel og bacon

Opskriften er udviklet af