Asparges i flødesauce med kylling.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Drys kyllingen med salt og peber.
  • 3 Læg den i en lille bradepande og stil den midt i den varme ovn.
  • 4 Gennemsteg kyllingen i ca. 50 minutter.
  • 5 Tag den ud af ovnen, og lad den afkøle lidt, før du skærer den ud i mindre stykker.
  • 6 Kog kartoflerne i saltet vand, til de er møre, ca. 15-20 minutter.
  • 7 Skræl aspargesene, skær den nederste centimeter af stilken fra, og skær aspargesene i mindre stykker.
  • 8 Kom asparges, fløde og vand i en gryde.
  • 9 Kom lidt salt i og lad simre i ca. 6-7 minutter.
  • 10

    Anretning

    Anret kyllingen sammen med asparges, flødesauce, kartofler og spinat.
  • {{recipeDoneText}} Asparges i flødesauce med kylling.

Opskriften er udviklet af