Lammekød og ferskensalat opskrifter
Lammekølle med grøn hvedeotto
2 t
Holms kokkeskole: Udskæring af kød
10 min.
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Mør lammekølle med cremet flødesovs
4 t
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Lammesteg med søde kartofler og passionsfrugt
15 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Lammeculotte med kikærter, soltørrede tomater og hummus
30 min.
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening
Timianmarinerede lammespyd med varm perlebygsalat
Lammerack med blommer, kirsebær og bok choy
30 min.
Hurtig wok med lammekød og stegte ris
30 min.
Pandestegt lammefilet med hvidløg og lækre grøntsager
30 min.
Tortillas med krydrede kødboller af lam
30 min.