Lammekød og ferskensalat opskrifter
Lam med selleri og gyldne østershatte
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Grillede pølser med barbecue- salsa og tomatsalat
25 min.
Lammemørbrad i gryde
Tzatziki med mynte
Lammeracks med tzatziki og sennepskartofler
Wraps med lam og avocadodip
Lammedeller med tabbouleh
Lammekrone med urtecrust, bagte tomater, aubergine og rødløg
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Lammedeller med spinat på smørstegt brød
Tagine med lam og græskar
2 t
Lammekølle med grøn hvedeotto
2 t
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Lammesteg med søde kartofler og passionsfrugt
15 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte