Hovedretter på su opskrifter
Pasta carbonara og enkelt grøn salat med agurk, basilikum og vinaigrette
30 min.
Pizza med kylling og bacon
32 min.
Poke bowl med rå laks, ingefær og agurk
Sojamarineret laks med glasnudelsalat
Kød og grøntsager i pitabrød med mild agurkeyoghurt
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.
Sprød kålsalat med æble, ingefær og kålchips
40 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Forloren hare med bacon
Andebryst med blomkålsrisotto og myntesalt
Frikadeller a la Holm
30 min.
Gratinerede jomfruhummere med mandel og peberrod
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Linsebøffer med stegte grøntsager
35 min.
Benløse fugle med gulerodsben
Burger med grillet grønt og syltede rødløg
Puré af knoldselleri
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Økologiske svinespyd og speltsalat med friske hindbær
45 min.
Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter
1 t, 25 min.