Hovedretter med ris opskrifter
Kyllingebryst med spinat i fad
Parmigiana di melanzane
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Indiske boller i karry
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Krydrede basmatiris
30 min.
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Nakkekoteletter med pande-broccoli
30 min.
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Græsk pita burger
45 min.
Nytårshovedret
30 min.
Kartoffelmos med kylling i karry
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Appelsinsalat med kanel
Wok med kylling og rosenkål
Svinekød i hjemmelavet rød karry
Fivespice-krydret andesteg
Wraps med grillet halloumi, mango og chiliolie