Hovedretter med ris opskrifter
Forårsrisotto
Moules frites
40 min.
Marokkansk gulerodssuppe med grøntsagstopping
25 min.
Græsk kylling med feta og oliven
30 min.
Grillet kylling med tomat og kokossauce
1 t
Thai-fiskefrikadeller og tomatsalat med vandmelon
30 min.
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Surf and turf med hummer og kænguru
30 min.
Stegte ris med skinkekød og rejer
30 min.
Spansk Kyllingesuppe
30 min.
Spaghetti Bolognese
30 min.
Ratatouille
30 min.
Pebermørbrad og mango med lun valnøddedressing
Won Ton halvmåner med hakket oksekød
2 t
Burger med andeconfit og coleslaw
20 min.
Burger med plantebøf, slaw og lynsyltede rødløg
25 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Ris- og safrankage serveret med hindbær
1 t, 15 min.
Salat med gule beder og kikærter
Ris med melon og karrysmør
Grillet tun eller sildehaj
30 min.
Shogayaki
30 min.
Sennepsmørbrad med lynstegte grøntsager
30 min.
Sauté-skiver med mandler og lynstegte grøntsager
30 min.