Hovedretter med pistacienødder opskrifter
Farserede porrer med gulerødder
Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids
45 min.
Stegte kyllingelår med pasta med basilikum
45 min.
Julesovs
3 t
Andesteg med fyld af løg, appelsin, chili og dadler
3 t, 20 min.
Koteletter i fad med ris (Thai style)
45 min.
Fondue
Krydret svinemørbrad og kartoffelsalat med fennikel og æble
45 min.
Helstegt svinemørbrad i svampesauce
30 min.
Fastelavnsboller med æblekompot og pistacie remonce
2 t, 30 min.
Brownies med pistacienødder
20 min.
Avocadocreme med pistaciedrys
12 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Pistaciekage med citron- og passionsfrugtmousse
Tzatziki med mynte
Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt
Lammedeller med tabbouleh
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Tomatsuppe
Pasta carbonara og enkelt grøn salat med agurk, basilikum og vinaigrette
30 min.
Citronfromage med citronskal og hakkede pistacienødder
3 t
Pizza med kylling og bacon
32 min.
Poke bowl med rå laks, ingefær og agurk