Hovedret med ørred opskrifter
And med mandelrisotto og brombær
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Svinekæber med champignon og øl
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Mexicansk skinkemignon i chilipebersauce
1 t
Majsæggekage med bacon
30 min.