Hovedret med kyllingbryst opskrifter
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Dhal med fladbrød
2 t
Cannelloni med spinat, hvide bønner og ostesauce
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Grillet nakkefilet med løgkompot
2 t, 30 min.
Cassoulet
3 t
Hjortemedaljoner med enebær
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.
Spinat-lakselasagne med græskarsalat
Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon
Ristet torskefilet på puré af jordskokker
20 min.
Marokkansk inspireret lammebov
Chili sin carne med guacamole salat
Svinekæber
2 t
Shish kebab af lam med chilicreme og urtesalat
Krydrede hakkebøffer med tomatsalsa
25 min.
One pot med chorizo, fennikel og tomat
25 min.
Tomattærte med flødeostecreme
Lam med selleri og gyldne østershatte
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Andelår med grønne linser og fennikel
Langtidsstegt gris
Oksespidsbryst thaistyle, massaman karry med kartofler og kokosmælk