Hjerter i sovs opskrifter
Stegt andebryst
35 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Basisopskrift til frikadeller
Persille gremolata
10 min.
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Tzatziki med mynte
Langtidsstegt gris
Oksemørbrad, pommes fondant, grønt og rødvinsglace
1 t, 30 min.
Grillet oksekød med gratinerede svampe og rødvinssauce
30 min.
Andesteg med æbler, svesker og sauce
3 t, 50 min.
Helstegt barbecue-blomkål
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Gastrik
1 t
Meyers honninghjerter
Plantesteg med bagt hokkaido og rødbedesauce
55 min.
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Muslinger i kokossauce
Belugaboller i tomatsauce
20 min.
Stegt andebryst med papadum
30 min.