Gratineret mos af pastinak og persillerod opskrifter
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Culotte af ungkvæg med hvide asparges og urtegrøn kartoffelærtemos
1 t
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Gratin på persillerod & porre med sennepsmarineret kål
30 min.
Ostegratineret hjertesalat med oksekødskofta
Gratineret bladselleri med gulerødder
Medisteren
30 min.
Quinoafrikadeller med mango-gulerodssalat
Selleriburger
Pastinakfritter med dip
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t
Ølstegt svineskank
3 t
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Lynstegt marineret lever
Hjortemedaljoner med enebær
Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon
Forloren hare med rodfrugter
Rodfrugter i kokosmælk
Gratineret æggekage deluxe
Champignonsuppe