Gratineret mos af pastinak og persillerod opskrifter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med champignon og øl
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner med couscous, rodfrugter og estragon
30 min.
Hakkebøf med avocadomos
15 min.
Grøntsager med hummusdip
Tigerreje og guacamole på agurk
Brændende kærlighed med rodfrugter
Pastinak flutes
Brændende kærlighed med bacon og rodfrugter
4 min.
Pastinakbøffer med senneps-creme-fraiche
40 min.
Puré af knoldselleri
Pastinakfritter med dip
Hasselback pastinakker
Butterflykylling med rodfrugter og oregano
Kyllingefad med krydderurte-smørsauce
Mini rod-frugttærter med rucola, gedeost og nigella
Grøn cassoulet med hvide bønner, rødder og tomater
30 min.
Bagte rodfrugter med timian
50 min.
Hestbjerg – Stegt flæsk som krydderi
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Nøddepostej
Grillet oksekød med gratinerede svampe og rødvinssauce
30 min.