Grøn pesto opskrifter
Gourministeriet
Pizza med spicy kødboller, peber og løg
1 t, 30 min.
Torsk med dampede forårsløg og asparges, dild og bacon
Asparges tonnato
Aspargestærte
20 min.
Svamperisotto
Pomelosalat
30 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Røget laks med pandestegte grønne og hvide asparges
15 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Sprød tærte med grøntsager, spejlæg og revet ost
40 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Pasta af sojabønner med mozzarella og shiitake
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Lammefilet med hvidløg og lækre grøntsager
30 min.
Portebello, feta og kartofler
15 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Salat med sprødstegte grøntsager
30 min.
Lam i baconsvøb
45 min.
Kål og bønnesalat med mozzarella og små tomater
10 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Ribeye med bønne/pastinak fritter og grillede tomater
Asparges med parmesan, rucola og citronvinaigrette
15 min.
Stegte bønner med hvidløg, mandarin og kirsebær
15 min.