Iste med granatæble

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn: bryg en kande grøn te efter anvisningen på pakken/posen (en hovedregel er, at vandet skal køle til 80°, før du hælder det over tebladene, og at teen skal trække 3-4 min.)
  • 2 Rør den varme te med sukker, og afkøl herefter teen.
  • 3 Halvér granatæblet, hold frugten henover en skål, og bank kernerne ud med bagsiden af en grydeske.
  • 4 Kom halvdelen af granatæblekernerne i en plastkande, og tilsæt 1 dl af den kolde te.
  • 5 Knus og mas nu granatæblekernerne med bagsiden af en lille suppeøse, så saften presses ud i teen.
  • 6 Hæld resten af den kolde te i kanden, og rør den sammen med limesaft, mynteblade, limeskiver og resten af granatæblekernerne.
  • 7 Kom isterningerne i en plastikpose, og knus dem med en kagerulle eller med bunden af en gryde.
  • 8 Rør den knuste is i granatæbleteen.
  • 9 Hæld granatæble-isteen i glas med sugerør, og servér den som en læskende og frisk eftermiddagsdrink.
  • {{recipeDoneText}} Iste med granatæble

Tip

Granatæblekerner smager forrygende – husk også at krydre dine grønne salater vinteren igennem med den smukke og smagfulde frugt.

Opskriften er udviklet af