Sommerbrunch 1.0
Husk sommerens bær til alle måltider lige nu hvor de er allerbedst!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    7 o´clock frugtcocktail:

    Aftenen forinden:
  • 2 Skyl blommer, hindbær, blåbær og jordbær
  • 3 Del blommerne, fjern stenen og skær i tern
  • 4 Skær jordbær i kvarte
  • 5 Bland frugter og bær
  • 6 Kom husholdningsfilm skålen over sæt i køleskabet
  • 7

    Næste morgen:

    Skræl bananerne og skær dem i skiver
  • 8 Bland banan i frugtcocktailen
  • 9 Hæld saft over frugtcocktailen
  • 10 Skyl mynte og hak den fint
  • 11 Kom græskarkerner på en stegepande og rist kernerne
  • 12 Fordel frugtcocktail i fire glas
  • 13 Kom mynte og græskarkerner på toppen
  • 14

    Kikærteblinis:

    Bland hvedemel, kikærtemel, havregryn, fuldkornsmel, bagepulver og salt i en skål
  • 15 Bland honning, rapsolie, kærnemælk og æg i en anden skål
  • 16 Bland de tørre og våde ingredienser godt sammen
  • 17 Kom lidt smør på en stegepande og varm stegepanden op
  • 18 Kom ca. 2 spsk. dej på panden og steg blinis på begge sider
  • 19 Hold de færdige blinis lune under et stykke staniol
  • 20 Del portionen i fire
  • 21 Skyl hindbær
  • 22 Hak mandler
  • 23 Server blinis med friske hindbær, hakkede mandler og lidt honning til børnene
  • 24 Server blinis med brie og honning til hver voksen
  • 25

    Asparges, røræg og grillet toast:

    Slå æggene ud i en skål
  • 26 Tilsæt salt, peber og mælk og pisk det godt sammen
  • 27 Skyl asparges og skær i skrå skiver
  • 28 Skyl persille og hak den
  • 29 Tag en stegepande og kom lidt smør på
  • 30 Hæld æggemassen på stegepanden
  • 31 Tilsæt asparges og persille efter et par minutter
  • 32 Læg toastbrødet på en brødrister og rist på begge sider
  • 33 Server et stykke toastbrød med røræg til hver person
  • 34

    Ekstra til de voksne:

    Skyl tomaten og skær den i skiver
  • 35 Kom to skiver skinke og skiver af tomat på hvert stykke rugbrød
  • 36 Server en skive rugbrød med pålæg til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Sommerbrunch 1.0

Tip

I stedet for kikærtemel kan du bruge blendede kogte kikærter.

Opskriften er udviklet af