Gnocchi kantareller bresaola opskrifter
Fyldt kalvefilet med kantarel-hindbærsauce
2 t
Kartoffelstegt multe med kantarelsauce
Porchetta/rullesteg med svampe, citron, rosmarin og kartofler
Savoykål i havtornfløde
30 min.
Nakkekoteletter med brombærsauce
1 t
Ribeye med mos, svampe og urteskyr
Luksus øko svampetoast
Helstegt okseroast med hvidløg
1 t
Kantarelrisotto med chorizo og parmesan
30 min.
Kantarelsuppe med grønkål, brødcrutoner og fromage fraiche
Hjortemørbrad med kantarelsauce
1 t
Sprød salat med ristede svampe
Rullesteg med fennikel, rosmarin og bagte kartofler
Gnocchi med kylling og tomat
20 min.
Salat med hindbær, rødbede og valnødder
Gnocchi
Lammerack med friske krydderurter og svampesauce
40 min.
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
1 t, 30 min.
Fasanmiddag
1 t, 20 min.
Luksus: Frikadeller
30 min.
Braiserede svinekæber med kantareller
1 t, 10 min.
Tournedos med svampesauce, kål-sauté og gratineret kartoffelmos
1 t, 5 min.
Tarteletter med svampe, asparges og jordskokker
Gnocchi med ærter, bacon, æbler og timian