Salat med hindbær til 10 personer

Yderst smuk salat med hindbær og rødbede, der får lov at farve alle ingredienserne helt pink. Pas på de hvide duge, bluser og skjorter, for her kommer sommerens favoritsalat for fuld skrue!

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Hæld en flaske balsamico i en gryde, og kog den ind til ca. en tredjedel, så den bliver til en sød sirup.
  • 2 Lad balsamicosiruppen køle af. Husk, siruppen er altid tyndere, når den er varm.
  • 3 Rist valnødder i ovnen ved 180 grader i ca. 8 minutter, til de er let gyldne.
  • 4 Skyl, og tør salaten, bræk den i passende stykker.
  • 5 Skræl rødbeden, og snit den på et mandolinjern i fine skiver på ca. 1 mm. Har du ikke et mandolinjern, kan du bruge en kartoffelskræller til at snitte strimler af rødbeden.
  • 6 Vend rødbedeskiverne i valnøddeolie, og drys med lidt salt.
  • 7 Del bresaola i 4 stykker per skive.
  • 8 Bland salat, rødbede, bresaola, hindbær og de ristede valnødder, og læg det hele på et fad. Fordel ca. 4 spsk. reduceret balsamico over salaten i en fin stråle.
  • Så er det spisetid! Salat med hindbær til 10 personer

Tip

Du kan bruge brombær eller tranebær i stedet for hindbærrene.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier