Salat med hindbær til 10 personer
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Hæld en flaske balsamico i en gryde, og kog den ind til ca. en tredjedel, så den bliver til en sød sirup.
  • 2 Lad balsamicosiruppen køle af. Husk, siruppen er altid tyndere, når den er varm.
  • 3 Rist valnødder i ovnen ved 180 grader i ca. 8 minutter, til de er let gyldne.
  • 4 Skyl, og tør salaten, bræk den i passende stykker.
  • 5 Skræl rødbeden, og snit den på et mandolinjern i fine skiver på ca. 1 mm. Har du ikke et mandolinjern, kan du bruge en kartoffelskræller til at snitte strimler af rødbeden.
  • 6 Vend rødbedeskiverne i valnøddeolie, og drys med lidt salt.
  • 7 Del bresaola i 4 stykker per skive.
  • 8 Bland salat, rødbede, bresaola, hindbær og de ristede valnødder, og læg det hele på et fad. Fordel ca. 4 spsk. reduceret balsamico over salaten i en fin stråle.
  • Så er det spisetid! Salat med hindbær til 10 personer

Tip

Du kan bruge brombær eller tranebær i stedet for hindbærrene.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier