Sandwich med Vesterhavsost og bresaola

Sandwich med Vesterhavsost og bresaola

Høvlet ost og helt tynde skiver brød og coleslaw krydret med peberrod gør denne sandwich ekstra herlig.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Snit spidskål helt fint. Skræl guleroden og skær den i helt tynde skiver eller riv den.
  • 2 Kom mayonnaise i en skål og rør med en anelse revet hvidløg og peberrod.
  • 3 Smag til med lidt salt og peber.
  • 4 Høvl osten i helt tynde skiver eller mindre stykker.
  • 5 Læg nu sandwichene sammen, altid med coleslaw som den første ingrediens på hvert stykke brød.
  • 6 Pres let sammen og nyd.
  • 7 Kan også pakkes i film og stå og trække et par timer i køleskab, før de serveres. Brødet vil suge salatens væde til sig, og du får en saftigere sandwich.
  • Så er det spisetid! Sandwich med Vesterhavsost og bresaola

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier