Helstegt kylling med kantareller, balsamico og græskar

Energiinformation

  • Energi 2665 kJ
  • Energi 635 kcal
  • Protein 41 g
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrat 18 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1 Udblød de tørrede svampe og hak dem groft. Riv citronen fint på et rivejern og bland det med svampe og olivenolie. 
  • 2 Gnid kyllingen ind i svampeblandingen og krydr med salt og peber. Halver citronen og hvidløg og pres det ind i kyllingens rumpe. Bind kyllingen sammen med kødsnor. Steg kyllingen i forvarmet ovn på 200° i ca. 45 minutter. 
  • 3 Hæld balsamico over kyllingen og dæk den med sølvpapir de sidste 15 minutter. 
  • 4 Skær græskar og kartofler i grove stykker og kog dem møre i vand. Hæld vandet fra og mos det med smør. Smag til med salt og peber. 
  • 5

    Anretning

    Skær kyllingen i passende stykker og anret den med stegesky og server med græskarmos drysset med græskarkerner. 
  • {{recipeDoneText}} Helstegt kylling med kantareller, balsamico og græskar

Tip

Kan også laves med andre rodfrugter.

Opskriften er udviklet af