Fasanmiddag

Energiinformation

  • Energi pr. person 2593 KJ
  • Energi pr. person 617 Kcal
  • Protein 32 %
  • Kulhydrat 16 %
  • Fedt 52 %

Sådan gør du

  • 1

    Skyl og tør 2 fasaner og brun dem på alle sider i smør i en gryde. Tag dem op, tilsæt salt og peber og steg dem videre i ovnen 30-45 min. ved 180 °C. 

  • 2

    Svits nu 1 løg og 2 skiver tyk bacon i gryden og tilsæt 3 spk. æbleeddike og 25 cl. æblemost. Kog et par min. og pisk 2 dl fløde i. 

  • 3

    Steg nu en håndfuld rosenkål i smør sammen med 2 æbler i både, mens du i en anden gryde steger 100 g kantareller i smør, tilsætter 2-3 spsk. tyttebærmarmelade og steger det hele videre et par min. før du smager det hele til med salt og peber og evt. eddike. 

  • 4

    Giv saucen et opkog før servering, smag til og tilsæt evt. Maizena for en tykkere sauce. 

  • {{recipeDoneText}} Fasanmiddag

Tip

Server med kartofler.

Opskriften er udviklet af