Fond til sovs opskrifter

Cremet pasta med krabbe
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.
Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian
Asparges i flødesauce med kylling.
Cremet korn med urter og bacon
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Meyers logo
Butter chicken
12 t
Hamburgerryg med grønt og sennepsflødesauce
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce
Wok på grill
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Kalkun i sød/sur sovs
30 min.
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Mig og min mad logo
Hjemmelavet hønsefond
15 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Lakridsrødder med pizzadej og hakket oksekød
20 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Patatas bravas
Oksetyndsteg med bagte jordskokker og svampe
1 t
Krebinetter med kartofler og stuvede grøntsager
45 min.
Weekendbrunch
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495