Fiskefrikadeller kogte roedbeder dildcreme opskrifter
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Kyllingelår med kokos og bønner
35 min.
Stegt medister med blomkål i mornaysauce
25 min.
Biksemad med æbler
30 min.
Cremet ærtesuppe
30 min.
Pandestegte fiskefrikadeller med søde kartofler og frisk yoghurtdressing
30 min.
Salat med æg og søde kartofler
30 min.
Æggekage med ris
30 min.
Samosa med kikærter og hummus
25 min.
Cremet risotto med tre forskellige oste
45 min.
Jordskokkesuppe toppet med chorizo
30 min.
Kantarelrisotto med chorizo og parmesan
30 min.
Sprøde fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade
45 min.
Kartoffelsalat med kærnemælk
30 min.
Grillede minifrikadeller på en bund af sprød butterdej
30 min.
Vegetarpizza med kartofler og spinat
30 min.
Lun rabarbertrifli med fløde og knas
30 min.
Kold porchetta med kartoffelsalat
20 min.
Kartoffelsalat med rabarber
20 min.
Kokossuppe med ingefær, chili og rejer
30 min.