Fish n& opskrifter
Stegt ribeye med asiatisk salat og ris
Asiatisk carpaccio
Ribsteaks med barbecuesauce, marinerede grøntsager og brød med mozzarella
2 t, 30 min.
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Små sprøde thaiforårsruller
Sataysticks - marineret svinekød med peanut-sauce
1 t, 30 min.
Rispapirsruller med spicy kylling og spirer
Tre forretter på grillen
30 min.
Thai-fiskekager med citrongræs, kålsalat med ananas, sød chilisauce og ris
Asiatisk kyllingesuppe
30 min.
Wok med kylling og rosenkål
Kylling i kokosmælk og grøn karry
40 min.
Rød karry med and
30 min.
Den ultimative hot 'n' smokey-sauce
30 min.
Spidskål i wok med oksekød
Australsk inspireret ribeye - Surf n' Turf
Thaisalat med oksemørbrad
45 min.
Friske forårsruller med oksekød og grønt
Kålsalat med nudler og thaidressing
Asiatisk kalkunsalat med kål, urter, chili/lime-dressing og ristet ris
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Thaisalat med oksemørbrad
45 min.
Thai-marineret oksekød med sauce på kartoffelmos
5 t, 30 min.
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips