Australsk inspireret ribeye - Surf n' Turf

Energiinformation

  • Energi pr. person 5609 KJ
  • Energi pr. person 1334 Kcal
  • Protein 24 %
  • Kulhydrat 37 %
  • Fedt 39 %

Sådan gør du

  • 1 Skær bagekartoflerne ud i grove stave. Put dem i foliebakken. Skær smørret i små stykker og læg det ned mellem kartoflerne. Drys med salt og peber og bag i 45-60 min.
  • 2 Pres saften fra de 2 lime i en stor skål og pisk det sammen med siruppen.
  • 3 Hak chilien fint, snit forårsløgene, skær avocadoen i skiver, skær mango og ananas i grove tern og vend det hele sammen med limedressingen.  
  • 4 Pluk godt med mynte udover og drys med chiliflakes. 
  • 5 Kom tigerrejerne på spyd. Grill bøffer og tigerrejer. Pensl rejespyddene med lidt BBQ sauce og krydr med salt og peber. 
  • 6 Grill flute. 
  • 7 Skær den sidste lime i både til servering. 
  • 8 Server en bøf med rejespyd, lidt grovfritter, sød/stærk salat og grillet flute.
  • {{recipeDoneText}} Australsk inspireret ribeye - Surf n' Turf

Opskriften er udviklet af