Thai-fiskekager med citrongræs, kålsalat med ananas, sød chilisauce og ris

Thai-fiskekager med citrongræs, kålsalat med ananas, sød chilisauce og ris

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1485 kJ
  • Energi 354 kcal
  • Protein 14 g
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrat 34 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær top og bund af citrongræsset. Pil de 2 første lag af og kasser. Snit citrongræs, rødløg og bønner meget fint og snit basilikum groft. 
  • 2 Vend det hele sammen med fiskefarsen og smag til med fiskesauce. 
  • 3 Form farsen til ca. 8-12 frikadeller og tryk dem til flade kager. Steg dem af på en varm pande i olie i ca. 2 minutter på hver side indtil de er gyldne. 
  • 4 Snit kålen fint og skær ananas ud i små stykker, vend det sammen med chilisauce og cashewnødder. 
  • 5

    Anretning

    Anret de varme fiskekager med kålsalat, kogt jasminris og server med lime og ekstra sød chilisauce.
  • {{recipeDoneText}} Thai-fiskekager med citrongræs, kålsalat med ananas, sød chilisauce og ris

Tip

Kan også laves med kylling og svinefars.

Opskriften er udviklet af