Asiatisk kalkunsalat med kål, urter, chili/lime-dressing og ristet ris

Asiatisk kalkunsalat med kål, urter, chili/lime-dressing og ristet ris

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1099 kj
  • Energi 262 kcal
  • Protein 27 g
  • Fedt 7 g
  • Kulhydrat 21 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rist risene af på en tør pande, på middel varme i ca. 10 minutter, indtil de bliver mælkehvide. Køl dem af og knus til groft pulver. 
  • 2

    Chili/lime-dressing

    Riv skallen af limen, pres saften derfra og kom det i en blender sammen med resten af ingredienserne til chilidressingen og blend godt sammen. 
  • 3 Snit kål og gulerødder i lange tynde strimler. Snit rødløget meget fint, og skær agurk i 5 cm grove stænger. Hak krydderurter groft og bland det sammen med grøntsagerne i en stor skål. 
  • 4 Skær kalkun i tynde strimler og steg den af på en varm pande i olie i ca. 3-4 minutter. 
  • 5

    Anretning

    Vend kålsalaten med dressing, anret den i 4 skåle eller store kålblade ved at fordele kødet derpå og drys med ristet ris, serveres evt. med ekstra chili og ris.
  • {{recipeDoneText}} Asiatisk kalkunsalat med kål, urter, chili/lime-dressing og ristet ris

Tip

De ristede ris er et dejlig nemt og sprødt drys til salater og supper, så lav rigeligt. 

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier