Spidskål i wok med oksekød

Lynstegning, der bevarer grøntsagernes farve og sprødhed, gør det nemt at spise mange grøntsager. Når der så oven i købet er mørt bøfkød og masser af smag i retten, må selv de mest hårdnakkede grøntsagshadere overgive sig!

Sådan gør du

  • 1 Skær oksekødet i tynde skiver.
  • 2 Varm en wok eller dyb pande op med olie.
  • 3 Kom oksekød, hvidløg, fishsauce, østerssauce og sukker i.
  • 4 Steg det hele sammen for stærk varme, mens der vendes rundt med en spatel ca. 5 min.
  • 5 Udrør majsstivelsen i vandet og kom det i. Kog det kort op.
  • 6 Snit spidskålen i fine strimler.
  • 7 Skær peberfrugterne i store tern.
  • 8 Varm 1 tsk olie op i en wok eller dyb stegepande.
  • 9 Lynsteg spidskål og peberfrugt 3-4 minutter.
  • 10 Smag til med limesaft, ingefær, sukker og salt.
  • 11 Fordel blandingen i et fad.
  • 12 Kom oksekødsblandingen over.
  • 13 Drys cashewnødder og snittede forårsløg over.
  • 14

    Servering

    Pynt evt. med koriander samt limebåde.
  • {{recipeDoneText}} Spidskål i wok med oksekød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier