Thaisalat med oksemørbrad

Sådan gør du

  • 1 Brun oksemørbraden af på panden i smør. Krydr med salt og peber. Steg derefter oksemørbraden i en bradepande med smør fra panden i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter. Stegetiden afhænger af, hvor rødt man ønsker sit kød. Lad derefter oksemørbraden hvile i 15 minutter. Skær derefter kødet i fine skiver, der senere lægges på salaten. 
  • 2 Fordel hjertesalat på en tallerken. Hæld sesamolie og cashewnødder over salaten. 
  • 3 Skær agurk og peberfrugt i skiver. Kom skiverne på salaten. 
  • 4 Drys sesamfrø over salaten. 
  • 5 Hæld limesaft over. 
  • 6 Læg skiverne af oksemørbrad over salaten. 
  • 7 Fordel syltet ingefær over salaten. 
  • 8 Hæld granatæblekerner over. 
  • 9 Skær skalotteløg i ringe og kom løgringene på salaten. 
  • 10 Vend fish sauce, tabasco og østerssovs sammen til en dressing og hæld dressingen over salaten. 
  • 11 Afslut med friske koriander og basilikum. 
  • {{recipeDoneText}} Thaisalat med oksemørbrad

Opskriften er udviklet af