Fyldte blæksprutter med svinekød

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med finthakket løg, 2 tsk finthakket galangal, fishsauce, østerssauce, peber og sukker til en fast fars.
  • 2 Hak syv rødder af koriander eller tre spsk koriander fint og rør det i farsen.
  • 3 Tør blæksprutterne, drys med lidt salt og fyld farsen i blæksprutterne.
  • 4 Fyld dem kun ¾, da farsen udvider sig under kogning.
  • 5 Damp dem i en gryde med 2 cm vand i bunden under låg i 15-20 minutter afhængig af størrelse og temperatur - til de føles faste.
  • 6 Skær de fyldte blæksprutter i skiver ved servering. ognbsp;
  • 7 Kog risene.ognbsp;
  • 8 Kog tamarind med fintsnittet løg i 1 dl vand.
  • 9 Si blandingen og smag til med salt og sukker til smagen er sur, salt, sød og frisk.
  • {{recipeDoneText}} Fyldte blæksprutter med svinekød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier