Festmad til 20 personer opskrifter
3 x dip
Stærk tomatsalsa med koriander og mørk chokolade
Asiatisk tundip
Poke bowl med kylling, kål og chilimayo
20 min.
Cheesecake med lime og hvid chokolade
6 t
Risotto med ising og asparges
Chokoladeparfait
Hasselnøddelagkage med svesker og chokolade
Cremet pasta med krabbe
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Romfromage med mandler
20 min.
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Andeskysauce med rødvin
3 x sauce
30 min.
Kalvemedaljoner med polenta og glaserede gulerødder
Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian
Røget ørred med røræg og purløg
15 min.
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Kalvetatar med calvados
Kartoffelsuppe med trøffelolie og lidt laks
Rejesuppe med hellefisk