Rejesuppe med hellefisk

Prøv denne spændende rejesuppe med hellefisk. En opskrift fra Grønland, hvor rejerne udnyttes til fulde i den gode smags tjeneste. 

Sådan gør du

  • 1 Pil rejerne, og gem også skallerne.
  • 2 Svits nu rejeskallerne i olie i en gryde.
  • 3 Hæld vand eller bouillon på, og lad simre under låg i 10 minutter.
  • 4 Si suppen, og smid rejeskallerne ud.
  • 5 Kom suppen tilbage i gryden.
  • 6 Skær grøntsagerne i mindre stykker og kom dem i suppen sammen med fløde.
  • 7 Lad simre under låg, indtil de er bløde, ca. 12 minutter.
  • 8 Blend suppen, og kom den tilbage i gryden igen.
  • 9 Smag til med salt og peber.
  • 10 Skær hellefisken i mindre stykker, og kom dem i suppen.
  • 11 Lad simre 2-3 minutter.
  • 12 Server suppen med fisk og rejer på toppen og evt. et drys sprødstegt rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Rejesuppe med hellefisk

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier