Andeskysauce med rødvin

Sådan gør du

  • 1 Skræl løg, gulerod og selleri og skær dem i små tern.
  • 2 Brun grønsager, indmad (minus lever) og vinger i olien i en gryde.
  • 3 Når alt er brunet hældes vand ved så det lige dækker.
  • 4 Tilsæt timian, laurbærblad og peberkorn.
  • 5 Kog op og lad småkoge 2 timer.
  • 6 Sigt saucen. Sigt skyen fra bradepanden op i en skål.
  • 7 Lad den stå i et par minutter og skum derefter fedtet af overfladen.
  • 8 Bland skyen sammen med saucen og tilsæt samtidig rødvin.
  • 9 Ryst melet sammen med 1 dl piskefløde og kog saucen godt igennem i 5 min, pisk indimellem.
  • 10 Smag saucen til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Andeskysauce med rødvin

Opskriften er udviklet af