Chokoladeparfait

Parfait er is uden ismaskine, men massen kan selvfølgelig sagtens røres i en ismaskine, hvis du ønsker en mere luftig konsistens. Vi laver parfait med chokolade, men du kan putte lige det, du ønsker, i grundopskriften. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt den i vandbad eller mikroovn.
  • 2 Afkøl chokoladen.
  • 3 Kom æggeblommer og sukker i en skål, og pisk dem sammen.
  • 4 Hæld lidt ad gangen af chokoladen i æggemassen, imens du rører.
  • 5 Æggeblommer er varmefølsomme, så husk, at chokoladen ikke må være for varm.
  • 6 Pisk fløden til let skum, og vend de to ting sammen.
  • 7 Skyld den form, du vil bruge i vand. Hæld vandet fra, og brug film som for i formen.
  • 8 Kom massen heri, og dæk parfaiten med film.
  • 9 Frys parfaiten i tre timer eller længere.
  • 10 Stil parfaiten i køleskab i 45 minutter, før den skal serveres.
  • 11 Vend parfaiten ud, og drys den med solbær.
  • {{recipeDoneText}} Chokoladeparfait

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier