Dyrlaegens nye natmad opskrifter
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Måltidssalat af flæskesteg rester
15 min.
Grillet laks med blomkål og gulerødder
30 min.
Lun salat med kartofler, stegt pølse og hytteost
30 min.
Salat med perlehøne, nye kartofler og asparges
20 min.
Frikadeller med kartofler i kærnemælksdressing
30 min.
Små tortillas med nye kartofler
30 min.
Stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler
35 min.
Klassisk: Smørrebrød
20 min.
Hjemmelavet burger med chorizo
30 min.
Gratineret blegselleri
20 min.
Grillet lammemørbrad i bagt croissant
30 min.
Kålpølser med nye kartofler og ristet rugbrød
20 min.
Asparges med nye kartofler, smørsauce og frisk timian
20 min.
Små oksedeller med rødbedetzatziki
30 min.
Sommertorsk med asparges og persille-æble vinaigrette
15 min.
Pandestegte svinekoteletter med kål, tomat og løg i hyldeblomstsaft
20 min.
Rød sild med nye kartofler, rødløg, kapers og creme
20 min.
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Svinemørbrad med små bagte kartofler og aïoli
45 min.
Toast med kantareller og persille
30 min.
Portobellosvampe med lun ged
20 min.