Dyrlaegens nye natmad opskrifter
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Fajitas
30 min.
Luksus-nachos med pulled pork
Skinke burritos
30 min.
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Toast med sennepscreme, syltede rødløg, røget skinke og urteost
30 min.
Pærelet whiskeycocktail
Kartoffelpizza med spinat og chili
1 t, 20 min.
Rødbedebøf med avocadosalsa og sprød salat
Dild-dellen med karrydip og aspargessalat
25 min.
Grillet fisk med asparges og spinatsalat
25 min.
Grøn kartoffelsalat med asparges og ærter
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Bøfsalat med sprøde grøntsager og sennepsdressing
20 min.
Den bedste kartoffelsalat & coleslaw
Grillede plantepølser og kartoffelsalat med bønner og krydderurteolie
30 min.
Kyllingespyd med grillede sommermajs
45 min.
Grillstegt kotelet med grøn kartoffelsalat
25 min.
Indbagt spicy kylling med melonsalat
50 min.
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.