Dyrlaegens nye natmad opskrifter
Grøntsagswrap
15 min.
Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Grillet lakseside
Grov sandwich med laks og urtecreme
Laks bagt i folie med safransauce
Bagt laksefilet med urtetop
Grillet lammefilet med spidskål, ærter og persille
1 t
Frikassé med and, nye kartofler og asparges
30 min.
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Wraps med rucola og avocado
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Grøn kartoffelsalat med asparges og ærter
Karbonader med grillede asparges, citronsmør og nye kartofler
Tun marineret med agurk og frisk oregano
45 min.
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Kalve baconsteg på en ny måde
25 min.
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Svensk sildesalat
20 min.
Rød sild med nye kartofler, rødløg, kapers og creme
20 min.
Asparges i flødesauce med kylling.
Cassoulet af havkat og jomfruhummer