Dyrlaegens nye natmad opskrifter
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Marineret nakkefilet med sommergrønt
1 t, 30 min.
Gulerodskage med frosting
45 min.
Kålkrebinetter
Ølandshvedebrød
Røget fisk med kærnemælksdressing
Brød- og hvidløgssuppe
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Frikadeller med kartoffelsalat
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Pølsehorn med hjemmelavet ketchup
30 min.
Laks bagt i folie med safransauce
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Grøntsagswrap
15 min.
Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Grillet lakseside
Grov sandwich med laks og urtecreme
Bagt laksefilet med urtetop