Dyrlaegens nye natmad opskrifter
Cremet perlebyg med vårmusseroner, syltede løg og revet ”fynbo”
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Salat af nye kartofler, asparges og rapsmayo
Salat med kerner, kartofler og hytteost
Sprøde "kyllingedeller" på spyd med karrykrydret grønt
20 min.
Ølandshvedebrød
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade
Stegt svinemørbrad med tomatcreme
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Kold gulerods- og hyldeblomstsuppe
Lagkage med hindbær
Havtaskekæber på spid med nye kartofler og tzatziki
Tærte med nye kartofler og frisk gedeost
1 t, 20 min.
Yoghurt med müsli og jordbær
Sommercoleslaw, nye kartofler og stegt kylling
Sommersalat med kylling
Pålægsdag
Den bedste kartoffelsalat & coleslaw
Salat med pebermakrel
Hjemmelavet burger med chorizo
30 min.
Grillede skaftkoteletter og sommerlig salat med citrondressing
Haps - Engelsk bøf med løg
Svensk sildesalat
20 min.