Dyrlaegens nye natmad opskrifter

Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Marineret nakkefilet med sommergrønt
1 t, 30 min.
Mig og min mad logo
Gulerodskage med frosting
45 min.
Kålkrebinetter
Meyers logo
Ølandshvedebrød
Røget fisk med kærnemælksdressing
Brød- og hvidløgssuppe
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Gløgg – Den klassiske og den nye hvide gløgg
Frikadeller med kartoffelsalat
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Pølsehorn med hjemmelavet ketchup
30 min.
Laks bagt i folie med safransauce
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Grøntsagswrap
15 min.
Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Grillet lakseside
Grov sandwich med laks og urtecreme
Bagt laksefilet med urtetop
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495