Dyrlaegens nye natmad opskrifter
Salat af nye kartofler, asparges og rapsmayo
Frokostsalat med smørstegte kantareller og nye kartofler
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Toast med sennepscreme, syltede rødløg, røget skinke og urteost
30 min.
Oldemors frikadeller med kartoffelsalat
50 min.
Kokosvafler
Grillet lakseside
Grillspyd med kylling, mango og kartofler med chili
1 t, 30 min.
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Grillet laks med blomkål og gulerødder
30 min.
Grillstegt kotelet med grøn kartoffelsalat
25 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Pærelet whiskeycocktail
Kartoffelpakker
Gulerodsdeller med lynstegt grønkål og sesamkartofler
30 min.
Grøn kartoffelsalat med asparges og ærter
Sauterede gulerødder med persille
20 min.
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Burger med plantebøf, slaw og lynsyltede rødløg
25 min.
Kyllingespyd med grillede sommermajs
45 min.
Kartofler og blomkål i karry
30 min.
Fyldig salat med honningdressing og sesam
20 min.