Dyrlaegens nye natmad opskrifter
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Frikadeller med kartoffelsalat
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Pølsehorn med hjemmelavet ketchup
30 min.
Laks bagt i folie med safransauce
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Grøntsagswrap
15 min.
Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Grillet lakseside
Grov sandwich med laks og urtecreme
Bagt laksefilet med urtetop
Grillet lammefilet med spidskål, ærter og persille
1 t
Frikassé med and, nye kartofler og asparges
30 min.
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Wraps med rucola og avocado
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Grøn kartoffelsalat med asparges og ærter
Karbonader med grillede asparges, citronsmør og nye kartofler
Tun marineret med agurk og frisk oregano
45 min.