Frikassé med and, nye kartofler og asparges

Sådan gør du

  • 1 Kom olie på panden. 
  • 2 Skær kålpølser i grove stykker og steg stykkerne på panden. 
  • 3 Rids med en kniv i andebrystets skind. Skær derefter andebryst i små stykker og steg stykkerne på panden med kålpølser. 
  • 4 Krydr med salt, peber og spidskommen. 
  • 5 Skær kartofler og asparges i skiver og steg dem med på panden. Kartoflerne skal være forkogte. 
  • 6 Hak estragon fint og drys på panden. 
  • 7 Tilsæt hakket rødløg og løg. 
  • 8 Tilsæt æblemost, limesaft, sennep, kyllingefond og fløde og lad det hele koge godt sammen på panden i 10 minutter. 
  • 9 Når retten er kogt godt sammen, og andebrystet er rosastegt, er retten klar til servering på en tallerken. 
  • {{recipeDoneText}} Frikassé med and, nye kartofler og asparges

Opskriften er udviklet af