Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise

En god, hjemmelavet mayonnaise kan løfte mange retter til nye højder. Som her, hvor en simpel burger med torsk og ansjoser næsten bliver luksusspise med hjemmerørt citronmayo frem for ketchup og remoulade.   

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Krydr torsken med salt og peber, og 
vend i mel.
  • 3 Steg den gylden i et par minutter.
  • 4 Mos ansjoserne, og vend dem med mayonnaise og lidt citronsaft.
  • 5 Tag en anden skål, og rør cremefraiche og pesto sammen.
  • 6 Lun bollerne, og smør mayonnaise 
på begge sider af brødet.
  • 7 Læg torskeburgeren sammen om fyldet og nyd.
  • {{recipeDoneText}} Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise

Tip

Læg en fiskefrikadelle i burgeren, hvis det skal gå hurtigt.

Opskriften er udviklet af