Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær

Sådan gør du

  • 1

    Laksebøffer

    Tænd ovnen på 180°.
  • 2 Læg laksebøfferne i et ovnfast fad. Rør olie, fintrevet limeskal, knust hvidløg og hakket basilikum sammen, og dryp det over laksebøf­ferne. Krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er ak­kurat gennemtilberedte.  
  • 3

    Edamamebønnemos

    Blend edamamebønner og kikærter godt sammen med en stavblender eller i en minihakker.
  • 4 Tilsæt knust hvidløg, og blend igen.
  • 5 Rør mosen sammen med cremefraiche. Krydr med salt og peber.
  • 6

    Salat med hindbær

    Skyl salaterne, og pluk dem i grove stykker. 
  • 7 Rens gulerødderne, og blanchér dem i spilkogende saltet vand i 1-2 minutter. Afkøl dem i koldt vand. 
  • 8 Rør en dressing af olie, balsamico, sukker, salt og peber. 
  • 9

    Anretning

    Vend gulerødder og salat i dres­singen, og drys med friske hindbær og basilikumbla­de. Servér med bagt laks og edamamebønnemos.
  • {{recipeDoneText}} Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær

Opskriften er udviklet af