Pølsehorn med hjemmelavet ketchup

Sådan gør du

  • 1 Opløs gæren i vandet.
  • 2 Tilsæt salt, olie, æg og ymer samt mel lidt efter lidt.
  • 3 Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket et lunt sted ca. 30 min.
  • 4 Skær tomater og æble i grove tern og sauter det i en gryde med paprika, tomatpuré, sukker og eddike.
  • 5 Kog det godt igennem til æblerne er møre, krydr med salt og peber.
  • 6 Blend ketchuppen og kom den derefter gennem en sigte.
  • 7 Jævn den evt. med lidt maizena udrørt i koldt vand.
  • 8 Hæld ketchuppen på skoldede patentglas og lad den afkøle.
  • 9 Vær opmærksom på, at den skal opbevares i køleskab, og at der er begrænset holdbarhed efter åbning.
  • 10 Del dejen i 2 og rul den ud i cirkler.
  • 11 Skær dem til 4 trekanter.
  • 12 Smør lidt ketchup på dejen og læg en halv pølse på.
  • 13 Rul dejen fra den brede ende og læg hornene med spidsen nedad på bagepapir.
  • 14 Lad dem hæve 10 min., pensl med et sammen-pisket æg og bag dem 15-20 min. ved 200°.
  • {{recipeDoneText}} Pølsehorn med hjemmelavet ketchup

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter