Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)

Energiinformation

  • Energi 140 Kj
  • Fedt 30 %
  • Kulhydrat 63 %
  • Protein 7 %

Sådan gør du

  • 1 Skær marcipanen i små stykker, og ælt den sammen med flormelis, æggehvide, ingefær og limeskal. Del marcipanen i 14 små stykker, og tril dem til kugler.  
  • 2 Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 10 min. ved 200°, til de er gyldne i overfladen. Afkøl kransekagekuglerne på en rist.
  • 3 Form et kræmmerhus af et stykke bagepapir. Rør flormelis med lidt vand, og kom glasuren i kræmmerhuset. Klip et lille hul i spidsen, og pynt kransekagekuglerne med tynde striber af glasur. Slut af med lidt revet limeskal.
  • {{recipeDoneText}} Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)

Tip

Bag kransekagerne i god tid og kom dem i fryseren. Det giver dem en ekstra dejlig og sej konsistens, som kendetegner god kransekage. Pynt kransekagerne på dagen hvor de skal spises.

Opskriften er udviklet af