Bradepande med safran opskrifter
Marrokansk oksegryde med kanel og citron
30 min.
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Osso Buco a la milanesa
3 t
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Bradepande-foccacia
Risotto med muslinger
Grillet victoriafisk med safran-tomatsalsa
Indisk kylling med safran
Lam med skovsyre og valnødder
15 min.
Paella med fisk og skaldyr
Poussiner med safran cous cous, fersken relish og spinatsalat
30 min.
Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa og marinerede asparges
Granola med blandede nødder
Risotto med kylling og græskar
Nakkekoteletter marineret i citronhvidløg og timian med safranris
30 min.
Svampet og krydret gulerodskage med frosting
1 t, 30 min.
Ris- og safrankage serveret med hindbær
1 t, 15 min.
Lam i ler som i Marokko
Rødtunge en papillote med safran
Safranris med salat og muslinger
40 min.
Traditionel opskrift på æbleflæsk
Juleand med æbler og svesker
6 t, 40 min.
Krans af safransnurrer
2 t