Opskriften giver 24 stykker brød.

Sådan gør du

  • 1 Vandet lunes, og gæren røres ud i det.
  • 2 Kartoflerne rives og tilsættes.
  • 3 Salt, olie, rugmel, durummel og det meste af hvedemelet tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
  • 4 Dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Den slås ned og fordeles i en bradepande beklædt med bagepapir, ca. 30 cm x 35 cm. Olien pensles på. Syltede hvidløg og soltørrede tomater hakkes groft, fordeles på dejen og trykkes lidt fast. Rosmarin drysses henover.
  • 5 Dejen efterhæver i ca. ½ time.
  • 6 Bradepande-foccacia bages ved 200 °C i 20-25 min. på midterste ovnrille. Brødet afkøles på en bagerist.
  • 7 Servering: Bradepande-foccacia skæres i 24 stykker, der serveres til f.eks. suppe, anden varm mad eller til en frokostret.
  • {{recipeDoneText}} Bradepande-foccacia

Tip

Opbevaring: Brødene kan fryses.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier