Rødtunge en papillote med safran

Sådan gør du

  • 1 Rens fennikel og springløg og skær dem i skrå skiver.
  • 2 Hak hvidløg fint. Svits grøntsagerne i olien i en gryde.
  • 3 Tilsæt hvidløg, safran og hvidvin og kog grøntsagerne under omrøring, til væsken næsten er fordampet.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Riv 6 stykker bagepapir af i 50 cm’s længde.
  • 6 Læg en sjettedel af grøntsagerne på midten af hvert stykke papir.
  • 7 Læg en sjettedel af fisken oven på hver portion grøntsager og drys fisken med salt og peber.
  • 8 Luk pakkerne som en madpakke og tryk enderne godt sammen og opad, så væsken ikke kan løbe ud ad pakken.
  • 9 Bag pakkerne 25 min. ved 200 grader.
  • 10 Server en pakke til hver, lige så snart de kommer ud af ovnen.
  • {{recipeDoneText}} Rødtunge en papillote med safran

Opskriften er udviklet af