Nakkekoteletter marineret i citronhvidløg og timian med safranris

Sådan gør du

  • 1 Hak timian og hvidløg og bland det i en skål med olien.
  • 2 Riv citronskallen fint, pres saften ud og bland det i. Krydr med salt og peber.
  • 3 Gnid koteletterne med marinaden og brun dem ved jævn varme, så marinaden ikke brænder.
  • 4 Steg 4-7 min. på hver side.
  • 5 Snit spidskål og forårsløg fint.
  • 6 Skær gulerødder og majroer i stave og rist dem på en pande i olivenolie sammen med spidskål og forårsløg.
  • 7 Kom ris, vand, safran og salt i en gryde og lad det koge i 10 min. under låg.
  • 8 Lad risen trække yderligere 10 min. under låg.
  • 9 Anret koteletterne oven på de ristede grøntsager og server ris og groft brød til.
  • {{recipeDoneText}} Nakkekoteletter marineret i citronhvidløg og timian med safranris

Opskriften er udviklet af