Granola med blandede nødder

Vi laver to bradepander fulde. For hjemmelavet granola smager skønt på tykmælk, skyr, A38... Og er en god, lille værtindegave, hvis du putter den i en fin kagedåse med sløjfe på. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 185 grader varmluft. Smør lidt olie på to bradepander.
  • 2 Bland alle tørre ingredienser i en skål.

  • 3 Rør æblemost, sirup og olie sammen i en anden lille skål.

  • 4 Hæld væden over alle tørre ingredienser, og bland dem sammen. Det bliver en våd grød. 
Fordel den våde granola på bradepanderne i et så tyndt lag som muligt.

  • 5 Bag begge plader i 30 minutter. Vend rundt i blandingen. Bag yderligere 10 minutter. (Læg eventuelt bagepapir henover, hvis blandingen er ved at bliver godt gylden).

  • 6 Sluk for varmen, men lad bradepanderne blive i ovnen, til de er helt afkølede. Gerne natten over. 

  • 7 Nu skulle granolaen gerne være helt sprød. Hvis den ikke er sprød nu, bag den ved 100 grader, indtil den er. Godt drys på græsk yoghurt og vaniljeis.
  • {{recipeDoneText}}  Granola med blandede nødder

Tip

Lav granolaen om aftenen, så den kan afkøle i ovnen natten over.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier