Bøf ungkvæg tykstegsfilet sensommerbiks blommerelish opskrifter
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Grønkålssalat med ovnbagte gulerødder
20 min.
Saftig ribeye med kryddersmør og blåbærsalat
30 min.
Pitabrød med bøf og sprød salat
30 min.
Saftig bøf med soyamarinerede grøntsager og mandler
30 min.
Mør steak med julekrydderier og pæresalat
30 min.
Hakkebøf med aspargeskartofler og bær
30 min.
Hakkebøf med syrlige løg
30 min.
Plankebøffer med kartoffelmos
45 min.
Kartoffelsalat med kærnemælk
30 min.
Grillet ribeye med rabarber, kartofler og bacon
30 min.
Thaisalat med ingefær, mango og kalv
30 min.
BBQ gulerødder
10 min.
Påske parisertoast
20 min.
Hurtig: Hakkebøffer
20 min.
Luksus: Hakkebøffer
20 min.
Hurtig: Burger
20 min.
Klassisk: Burger
20 min.
Entrecote med grønne bønner
15 min.
Burger med kål og blå ost
20 min.
Karbonader med flødekartofler og rosenkål
25 min.