Nøglehulsmærket opskrift
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Rør kød, reven gulerod, sojasovs, hvidløg, brødkrumme og peber sammen. Form 2 flade bøffer. Gennemsteg dem i olie på en pande.
  • 2 Snit kålen fint. Riv gulerødderne. Skær peberfrugten i små tern. Bland hvidkål, gulerødder og peberfrugter. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den i grønsagerne. Smag til med ¼ tsk salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab.
  • 3 Lun de flækkede burgerboller. Fyld hver burger med snittet salat, bøf, ketchup samt peberfrugt- og agurkeskiver.
  • Så er det spisetid! Burger med okse bøf

Tip

Køb burgerboller med fuldkornslogo eller nøglehulsmærket, eller bag dem selv efter opskriften her på sitet (xxx). I stedet for coleslaw kan I spise gulerods- og agurkestænger til burgerne.

Opskriften er udviklet af