Bøffer af tyndstegsfilet med lun salat af agurk, kartofler og krydderurter

Sådan gør du

  • 1 Skyl og tør persille og løvstikke.
  • 2 Tag 1/3 af persillen fra og læg den til side.
  • 3 Hak løvstikke og resten af persillen.
  • 4 Skær enderne af agurken, skræl og flæk den og skrab kernerne ud med en teske.
  • 5 Skær den i tern på ca. 2 x 2 cm.
  • 6 Skræl kartofler og skær dem i tern på ca.3 x 3 cm.
  • 7 Skyl dem i koldt vand indtil vandet er helt klart.
  • 8 Læg kartoflerne i kogende vand, kog dem 5-6 minutter sammen med den uhakkede persille, koriander, salt og 1 tsk olie.
  • 9 De skal kun lige være møre.
  • 10 Fjern persillen og hæld al vandet, på nær ca. 1 dl fra kartoflerne.
  • 11 Hak skalotteløg og hvidløg meget fint.
  • 12 Varm 2 tsk olie i en gryde ved middel varme.
  • 13 Sauter skalotteløg, hvidløg, agurketerninger i ½ minut.
  • 14 Vend smørret i og vend det hele sammen med kartofler og kogevand.
  • 15 Vend forsigtigt de hakkede krydderurter og balsamico i, og smag til med salt og peber.
  • 16 Hold kartoffelsalaten lun.
  • 17 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 18 Krydr med salt og peber.
  • 19 Varm olie og smør ved god varme på en stor stegepande.
  • 20 Læg bøfferne på, når fedtstoffet har bruset af.
  • 21 Brun kødet 1 minut, vend og brun den anden side 1 minut.
  • 22 Skru ned til middel varme og steg til saften kommer op på overfladen.
  • 23 Vend og steg på den anden side til saften kommer op.
  • 24 Stegetid i alt 4-6 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Bøffer af tyndstegsfilet med lun salat af agurk, kartofler og krydderurter

Opskriften er udviklet af